Mærker

Nordstjerne

Nordstjerne har designat ett brett sortiment av hushållsprodukter i massiv grön marmor, mässing och trä. Produkterna är perfekta för alla stil- och kvalitetsmedvetna hem. Produkterna är inspirerade av nordiska landskap, och deras enkla och eleganta produkter är ett stilsäkert val när heminredningen ska uppdateras.

Nordstjerne Julepynt, Onion
Mörkgrön, Dusty Rose, Vid, Röd, Mörkröd, Mörkblå
Nordstjerne Julepynt, Jewel
Mörkgrön, Vid, Röd, Mörkröd
Nordstjerne Julepynt, Scoop
Mörkgrön, Dusty Rose, Vid, Röd, Mörkblå, Mörkröd
Nordstjerne koral marmor boks, large
Erbjudandet gäller så långt lagret räcker.
Förut SEK 472,00
SEK 363,00
  

Spara SEK 109,00
Info / Köp

Nordstjerne - Simpel stilrenhet

Nordstjerne bildades i början av 2012. Filosofin bakom de produkter de förhandlar, är att deras design är lika enkel och ren som den som finns i naturen kring oss. Produkterna är därför starkt inspirerade av de råa landskapen i Skandinavien och på Grönland. Nordstjerne har ett tydligt mål att kombinera kvalitet och enkelhet och på så sätt skapa en unik skandinavisk stämning i våra hem. CompletLiving.dk har ett litet men väl valt sortiment av Northern Star marmorprodukter, mässingskrukor, fina glasvaser och inte minst deras mycket populära juldekorationer i lyxigt papper.

Gemensamt för alla produkterna är den höga kvalitén och de förnuftiga priserna. Vi håller alltid vår webshop uppdaterad med det senaste från Nordstjerne.

Om Completliving.se

Complet Living är en Dansk webshop som är återförsäljare av heminredning, lampor och möbler. Då det är enormt viktigt för oss på CompletLiving.se att endast erbjuda produkter av hög kvalitét, har vi noggrant handplockat de varumärken som passar oss och våra kunder allra bäst. Vi tror på hållbara produkter som kan vara med och skapa vackra, inspirerande och trendriktiga hem.

Hos Complet Living har vi en stor passion för heminredning och för att våra kunder ska få en spännande och trygg shoppingupplevelse när de handlar hos oss. Complet Living har öppet när du har tid, och du hittar tusentals produkter så som belysning, inredning och design till ditt hem. Vårt mål är att inspirera våra kunder med stilsäkra produkter och de senaste trenderna när de navigerar runt i vårt universum.

Billig frakt & snabb leverans

Att våra kunder är nöjda betyder allt för oss! Därför levererar vi hos Complet Living dina varor så billigt som möjligt - oavsett hur liten eller stor din order är. Det är också minst lika viktigt för oss, att du får dina varor snabbt. Vi levererar därför alltid inom 2–4 arbetsdagar.

Vi hoppas att du som kund får en positiv köps upplevelse hos oss och vi hör gärna om dina upplevelser hos oss, på Trustpilot.

Completliving.se   |   Nybrovej 91   |   2820 Gentofte    |   + 45 36 98 16 50    |   info@completliving.se
Vinn ett presentkort på 2500 SEK Klicka här
0