Nordstjerne

Nordstjerne har designat ett brett sortiment av hushållsprodukter i massiv grön marmor, mässing och trä. Produkterna är perfekta för alla stil- och kvalitetsmedvetna hem. Produkterna är inspirerade av nordiska landskap, och deras enkla och eleganta produkter är ett stilsäkert val när heminredningen ska uppdateras.

Nordstjerne -  Simpel stilrenhet

Nordstjerne bildades i början av 2012. Filosofin bakom de produkter de förhandlar, är att deras design är lika enkel och ren som den som finns i naturen kring oss. Produkterna är därför starkt inspirerade av de råa landskapen i Skandinavien och på Grönland. Nordstjerne har ett tydligt mål att kombinera kvalitet och enkelhet och på så sätt skapa en unik skandinavisk stämning i våra hem. CompletLiving.dk har ett litet men väl valt sortiment av Northern Star marmorprodukter, mässingskrukor, fina glasvaser och inte minst deras mycket populära juldekorationer i lyxigt papper.

Gemensamt för alla produkterna är den höga kvalitén och de förnuftiga priserna. Vi håller alltid vår webshop uppdaterad med det senaste från Nordstjerne.
#Completliving
Instagram Shop