AYTM Sino bord & tidningsställ, guld
AYTM Sino bord & tidningsställ, guld
AYTM Sino bord & tidningsställ, guld
AYTM Sino bord og magasinholder med marmor bordplade. AYTM bord er i et elegant design med smukke Art Deco detaljer.

Sino-serie er en lille serie af tre border, som kan kombineres på forskellige måder. Bordets stel fås i sort eller guld med en luksuriøs bordplade i sort eller i brunt marmor. Bordet kan stå alene som sidebord eller sofabord, samt natborde op mod væggen. Du kan også kombiner bordene med hinanden, så det danner det perfekte sofabord, hvor du kan have plads til magasiner.

Fås i sort marmor eller brun marmor

Mål:
L: 50 x B: 50 x H: 44,3 cm

Stel i stål
Bordplade i marmor

Visa mer
Visa mindre

AYTM Sino bord & tidningsställ, guld

SEK 5 399,00

   Slutsåld
Kvantitet
Om Completliving.se

Complet Living är en Dansk webshop som är återförsäljare av heminredning, lampor och möbler. Då det är enormt viktigt för oss på CompletLiving.se att endast erbjuda produkter av hög kvalitét, har vi noggrant handplockat de varumärken som passar oss och våra kunder allra bäst. Vi tror på hållbara produkter som kan vara med och skapa vackra, inspirerande och trendriktiga hem.

Hos Complet Living har vi en stor passion för heminredning och för att våra kunder ska få en spännande och trygg shoppingupplevelse när de handlar hos oss. Complet Living har öppet när du har tid, och du hittar tusentals produkter så som belysning, inredning och design till ditt hem. Vårt mål är att inspirera våra kunder med stilsäkra produkter och de senaste trenderna när de navigerar runt i vårt universum.

Billig frakt & snabb leverans

Att våra kunder är nöjda betyder allt för oss! Därför levererar vi hos Complet Living dina varor så billigt som möjligt - oavsett hur liten eller stor din order är. Det är också minst lika viktigt för oss, att du får dina varor snabbt. Vi levererar därför alltid inom 2–4 arbetsdagar.

Vi hoppas att du som kund får en positiv köps upplevelse hos oss och vi hör gärna om dina upplevelser hos oss, på Trustpilot.

Completliving.se   |   Nybrovej 91   |   2820 Gentofte    |   + 45 36 98 16 50    |   info@completliving.se
Vinn ett presentkort på 2500 SEK Klicka här
0