Skålar

Här hittar du ett stort utbud av by Lassens klassiska Kubus-skålar. Skålarna finns i en hög och låg modell och består av den karaktäristiska kuben som ramar in en cirkelformad skål. Skålarna finns i fem storlekar samt i färgerna svart, vit, mässing och patinerad koppar. Använd skålarna i köket till örter och kryddor eller för att dekorera bordet med frukt och blommor. Se hela vårt utbud här.

by Lassen – Skålar för varje tillfälle

Kubus-kollektionen skapades år 1961 genom formgivningen av den klassiska Kubus-ljusstaken – "Kubus 4". Ljusstaken följdes av en rad andra eleganta och stilrena föremål, som idag har blivit danska designklassiker.

Alla föremål i serien har det karaktäristiska kvadratiska och kubformade utseendet, som också har givit kollektionens sitt namn "Kubus". I dag består serien av Kubus 1, Line, Kubus 4, Kubus 8, Kubus T, Kubus Bowl Mini, Kubus Bowl Small, Kubus Bowl Large, Kubus Bowl Centerpiece Small, Kubus Bowl Centerpiece Large, Kubus Lolo vas, Kubus Lily vas och Kubus Flora vas samt olika tillbehör och accessoarer.

År 2005 lanserades den första skålen, och snart utvecklades en hel serie poplulära Kubus-skålar.  Skålarna finns idag i fem olika storlekar, som är fina att kombinera. Skålarna kan användas i köket för mat, kryddor och örter. De eleganta skålarna kan också kombineras med övriga föremål i Kubus-serien och skapar då ett snyggt helhetsintryck.  Kombinera till exempel en liten ljusstake  med en liten skål och få på det sättet en stilig dekoration på ditt matbord.
#Completliving
Instagram Shop