Biny

De enkla och grafiska lamporna ur serien Biny designades så tidigt som år 1958 av den franska lampformgivaren Jacques Biny. Dessa Biny-lampor, som nu har återkommmit i produktion, har förbättrats och förstärkts med bl.a. LED-ljus och en USB-port. Bland utbudet hittar du vägg- och taklampor samt läslampor med spotbelysning.Mer om Biny

Lamporna i serien Biny är designade med tjusiga detaljer som skapar en modern look, men som samtidigt är funktionella och ofta används i läsning eller arbete. Bordslampan Biny Table har justerbart jalusigaller som du kan rikta och som ger dig ett mjukt sken och en behaglig belysning. Lamporna i serien finns i svart, vitt och olika metallfärger.

Biny-serien består av en rad iögonfallande, detaljrika och grafiska lampor, som kan hängas upp på väggen eller ställas på ett bord. Biny Table finns i svart, vitt, svart/vitt och vägglampan Biny Spot kommer i färgerna matt svart, krom och guld. Biny Box är namnet på en serie vägglampor, som har ett modernt uttryck och kommer i flera färger. Lamporna är mycket praktiska och ger en belysning som kan du kan justera och rikta efter behov.

Bland de eleganta lamporna i Biny-serien finns också sovrumslampan Biny Bedside. Lampan är fram för allt designad för sängläsning och kommer i svart, vitt, samt i kombinationen svart/vitt.
#Completliving
Instagram Shop